Comunicate de Afaceri

Seminarul de Fiscalitate - Editia a II-a

Acest seminar este gandit sa ofere practicienilor o sinteza asupra celor mai noi modificari legislative in materia reglementarilor fiscale și sa raspunda prompt tuturor intrebarilor specifice aparute incepand cu 1 iulie 2010 și nascute din aplicarea ultimelor modificari legislative aduse de Ordonanța de Urgența nr. 54/2010, Ordonanța de Urgența nr. 58/2010 și Ordonanța de Urgența nr. 59/2010, asupra Codului Fiscal, Codului de Procedura Fiscala și asupra Legii pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.
Seminarul este structurat in 4 sesiuni de discuții (TVA și Registrul operatorilor intracomunitari, Procedura fiscala, Impozitul pe venitul persoanelor fizice și o sinteza a celor mai recente noutați legislative care vizeaza Impozitul pe profit, Impozitul pe venitul nerezidenților și Accizele).
Dialogul interactiv se desfașoara cu reprezentanții mediului public, specialiști din cadrul Ministerului de Finanțe Publice care au lucrat la elaborarea acestor acte normative precum și la realizarea Normelor de aplicare ce urmeaza a intra in vigoare in perioada imediat urmatoare. De asemenea, cu sprijinul unor specialiști din cadrul mediului privat, profesioniști ce activeaza in cadrul unei companii recunoscute pe piața din Romania pentru experiența, calitatea și profesionalismul cu care-și desfașoara activitatea.
La acest seminar sunt aștepați toți aceia dintre Dvs. cu funcții de Directori Economici, Manageri Financiari, Experți Contabili, Consultanți fiscali, Economiști, Avocați, Juriști, precum și cei care presteaza servicii in calitate de persoane fizice și care doresc sa afle explicații clare cu privire la noile schimbari legislative. In plus, seminarul va ofera ocazia oportuna sa aflați raspunsuri avizate, corecte, complete la intrebari complexe pentru care nu ați gasit, in acest interval, explicațiile corecte, soluțiiile potrivite, adaptate specificului activitații Dvs.

Pentru detalii și inscrieri accesați pagina Seminarului de Fiscalitate – Ediția a II-a din cadrul www.wolterskluwer.ro sau apelați la:

Wolters Kluwer Romania
Tel.: 031/ 22.44.100
Mobil: 0742.231.263
E-mail: office@wolterskluwer.ro

Persoana de contact:
Monica GHEORGHE
Reprezentant Relații cu Clienții

Nr. de locuri* la Seminarul de Fiscalitate – Ediția a II-a este limitat!
_______
* Rezervați-va chiar astazi locul Dvs. la Seminarul de Fiscalitate – Ediția a II-a pentru a beneficia de:
- 10% REDUCERE** pentru clientii la oricare dintre produsele din gama Sintact; clientii Wolters Kluwer Romania beneficiaza, de asemenea, de aceasta reducere;
- 10% REDUCERE** pentru inscrierea din cadrul aceleiasi firme a 2 sau mai multi participanti;
** REDUCERILE sunt cumulative.

Pentru prezenta la eveniment, compania Wolters Kluwer Romania va ofera o DIPLOMA DE PARTICIPARE precum si cadouri atractive, asa cum deja v-am obisnuit!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Wolters Kluwer

Comentarii

Cauta

Categorii populare