Comunicate de Afaceri

GROHE SPA la Milano Design Week câștigă prestigiosul premiu ”Best of the Best Red Dot Award”

Acest premiu confirmă faptul că brandul și-a atins obiectivul: să creeze o experiență unică pentru toți vizitatorii, așa cum sunt și produsele GROHE SPA.

”Echipa noastră internă de la LIXIL Global Design a creat aceast tip de prezentare inspirat de apă, care s-a îmbinat perfect cu arhitectura muzeului. Patru cuburi amplasate în fiecare colț al curții au prezentat cele patru niveluri ale GROHE SPA. În interiorul cuburilor, produsele expuse au format o simbioză între calitatea premium, tehnologia de ultimă oră, precizia de neegalat și designul inovator. O suprafață de oglindă în exteriorul cuburilor a contribuit la aspectul infinit al standurilor și a oferit reflexii magice ale împrejurimilor istorice, a explicat Patrick Speck, lider, LIXIL Global Design, EMENA.

Sănătate prin apă și o stare de bine prezentată în patru dimensiuni

Fiecare dintre cele patru cuburi amplasate în spațiu a fost dedicat uneia dintre cele patru dimensiuni care dau viață GROHE SPA. În primul rând, colecția GROHE SPA Icon 3D: produsele imprimate 3D pe metal permit în același timp un design sustenabil al produsului cu cel mai înalt nivel de personalizare. Vizitatorii au văzut și auzit întregul proces pe un ecran LED și au putut simți o schimbare a temperaturii, imediat ce a început simularea de imprimare. Al doilea nivel a fost reprezentat de colecțiile private, personalizate, Atrio și Allure Brilliant, care permit clienților să aleagă dintr-o gamă atent selecționată de culori, materiale, finisaje și modele.

Colecția GROHE Colors este în centrul atenției celui de-al treilea nivel. Folosind culorile în tendințe pentru produse precum GROHE Allure și Aqua Ceiling Modules, colecția facilitează crearea de băi personalizate. Cool Sunrise a fost culoarea principală folosită în acest cub, iar colecțiile expuse au pus întreaga încăpere într-o lumină aurie, în timp ce vizitatorii au putut auzi sunetul apei și au simțit umiditatea acesteia. Finalizarea expoziției, al patrulea nivel, a fost în jurul soluțiilor de duș modulare. GROHE a creat o experiență multi-senzorială cu ceață, lumini și sunete, precum și un ecran LED unde au rulat imagini inspirate din natură.

”Transformarea băii într-un spa acasă nu înseamnă folosirea produselor individuale, ci crearea unor experiențe holistice care să integreze efectele pozitive ale apei asupra corpului și minții”, a completat Patrick Speck, lider, LIXIL Global Design, EMENA.

Urmăriți GROHE și pe canalele social media Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn și YouTube

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MD Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare