Comunicate de Afaceri

Industrie Mica Prahova SA, premiata la ediția 30, jubiliara, a Topului Firmelor Prahovene 2023

Industrie Mică Prahova SA s-a numărat și în acest an printre laureații Topul Firmelor Prahovene la ediția cu numărul 30, jubiliară, în cadrul evenimentului derulat la sfârșitul săptămânii trecute și care a reunit reprezentanți ai companiilor premiate, alături de personalități din mediul diplomatic dar și din administrația locală și județeană.

Cu acest prilej, domnului Ioan Matreș, Președinte al Consiliului de Administrație al Industrie Mică Prahova SA i-a fost înmânat trofeul „30 ani – arc peste timp”, acordat firmelor care s-au aflat în top și la prima ediție și la ediția 30. Pe lângă acest trofeu, două alte distincții notabile au fost decernate reprezentanților Industrie Mică Prahova SA, și anume „Trofeul Responsabilitatea Socială a Companiei” pentru preocuparea constantă în domeniul responsabilității sociale, precum și o diplomă pentru un meritoriu loc 9 în categoria „Construcții – Lucrări de construcție a drumurilor și autostrăzilor, Întreprinderi Mici”.   

„Suntem bucuroși și profund onorați să ne aflăm din nou printre companiile premiate în cadrul acestui eveniment de primă mărime al mediului de business prahovean,” a transmis cu acest prilej Președintele Consiliului de Administrație al Industrie Mică Prahova SA, domnul Ioan Matreș. „Distincțiile primite cu acest prilej demonstrează încă o dată că ne situăm între companiile cu tradiție din județ a căror performanță este recunoscută și astăzi,” a concluzionat acesta.

Industrie Mică Prahova SA, societate membră a Camerei de Comerț și Industrie Prahova, activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale de peste treizeci de ani. În această perioadă şi-a creat și consolidat un nume prin producerea și instalarea indicatoarelor rutiere precum și prin realizarea la standarde ridicate a lucrărilor de marcaje rutiere contractate la nivel local și național.  

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Cauta

Categorii populare