Comunicate de Afaceri

Termopane Salamander bluEvolution 92

Cu toate acestea, ele pot fi de asemenea si o sursa semnificativa de pierderi de energie, ceea ce paote duce la costuri mai mari de incalzire/racire.

Pentru a rezolva aceasta problema, au fost dezvoltate tehnologii inovatoare pentru ferestre, iar o astfel de solutie sunt termopanele Salamander bluEvolution 92.

Sistemul de termopane Salamander bluEvolution 92 este un sistem de ferestre de inalta performanta care stabileste noi standarde pentru eficienta energetica si confort.

A primit cel mai inalt rating energetic de catre organismele de certificare recunoscute, indicand performanta termica exceptionala.

Combinand o tehnologie de avangarda, materiale de calitate superioara si un design elegant pentru a crea un sistem de ferestre care pot fi instalate atat la cladirile comerciale cat si la cele rezidentiale.

Una dintre caracteristicile cheie ale sistemului bluEvolution 92 este utilizarea unui profil cu mai multe camere(Profil cu 6 camere si o adancime constructiva de 92 mm, geam tripan cu garniture triple )

Designul inovator nu doar ca imbunatateste proprietatile de izolare ale ferestrei, dar ii confera o stabilitatea si o rezistenta de lunga durata.

Pe langa beneficiile de economisire a energiei, sistemul bluEvolution 92 ofera si proprietati excelente de izolare fonica.

Profilul cu 6 camere si elementele de etansare de calitate reduc eficient zgomul din exterior.Au o protectie fonica de pana la 47 dB

Acest profil de la Salamander este clasificat in categoria de top a profilelor PVC , de clasa A – in concordatanta cu normele PN-EN 12608

Profilele din clasa A au o dimensiune a profilul exterior de minim 2.8 mm si un grad mare de rezistenta la deformari sau curbari a ramei si a cercevelelor, chiar si la ferestrele care sunt de mari dimensiuni.

Salamander bluEvolution 92 datorita performantelor tehnice contribuie major la reducerea

nivelului de CO2.Ele sunt fabricate din material reciclabile 100%

La acest sistem de ferestre termopan de la Salamader, coeficientul de transfer de caldura este este de Uf = 1.0 W/m2K.

Durata medie de folosire a profilelor Salamander este de pana la 50 de ani

Atunci cand  vine vorba de personalizare,profile de termopane Salamander bluEvolution 92 ofera o gama larga de optiuni de design pentru a se potrivi diferitelor preferinte personale. Ferestrele sunt disponibile in diverse culori si configuratii, permitand proprietarilor sa isi aleaga model dorit.

BluEvolution 92 utilizeaza un sistem de geam cunoscut sub numele de sticla cu emisivitate scazuta (low-E).

Sticla Low-E este acoperita cu un strat subtire, practic invizibil de oxid metalic, care reflecta caldura inapoi in camera, in timp ce permite trecerea naturala a luminii.

Aceasta tehnologie ajuta la mentinerea unei temperaturi interioare confortabile, reducand la minimum castigul de caldura in timpul verii si pierderile de caldura pe timpul iernii.

Sistemul de ferestre este fabricat folosind PVC, fara plumb, care este un material reciclabil si prietenos cu mediul.

O alta caracteristica demna de remarcat la sistemul bluEvolution 92 este tehnologia avansata si sistemul de blocare.

Fereastra este dotata cu incuietori multipunct de foarte buna calitate, oferind securitate sporita si protectie impotriva spargerii. Acet model de termopane are o siguranta la efractie de pana la RC 2

Feroneria folosita este conceputa pentru o manevrare usoara pentru deschiderea/inchiderea ferestrelor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare