Comunicate de Afaceri

Descopera noul proiect ce aduna toate librariile la un loc

Libraria este un magazin dedicat vanzarilor de carti, rechizite scolare, ziare si articole de papetarie. Intre secolele al XX-lea și al XXI-lea, odata cu extinderea si dezvoltarea internetului si a comertului online, librariile clasice au fost nevoite sa se adapteze usor, acestor tendinte pentru a ramane profitabile.
Asadar, o echipa inimoasa a decis sa condeseze marile librarii din Romania intr-o singura platforma, iar aceasta se numeste Bookreader.ro.
Scopul proiectului este de ati face viata mai simpla si prezinta toate ofertele marilor librarii din tara noastra. Proiectul Librarie Online, se bazeaza pe produse afiliate, acesta fiind lansat de curand contine printre altele volumele de carte, jocuri si rechizite scolare.
In cadrul acestui proiect veti regasi Librarii de renume precum Libris, Libraria Delfin, Editura Litera si multe altele.

Misiunea asumata inca de la inceput a fost si este aceea de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor.
Prin intermediul intermediul mediului online, Libraria Delfin, ofera pasionatilor de lectura si nu numai, servicii de inalta calitate, reduceri substantiale, cumparaturi si livrari rapide.

Pe site-ul librarie online vei gasi carti care sa-ti ofere diferite stari de spirit, pe care sa le culegandu-le, te fac sa le simti prin muzica, sa le traiesti prin filme. Iti amintesti de bucuria copilariei imediat ce intri in pagina dedicata jocurilor. Descoperi aici doar jocuri alese cu atentia unui parinte care selecteaza ce este mai bun pentru copilul sau. Te rasfeti, te amuzi, te relaxezi cand intri in „rafinament si lectura”.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC Dago4ever Online Srl

Cauta

Categorii populare