Comunicate de Afaceri

Bogdan Mircea Ciobanu este noul CEO Exclusive Networks Romania

Exclusive Networks Romania anunta numirea recenta a lui Bogdan Mircea Ciobanu in functia de CEO. Bogdan Mircea Ciobanu are o vasta experienta profesionala in domeniul IT, cat si o expertiza consolidata de management dobandita pe parcursul a peste 14 ani in companii multinationale.

Pasionat de tehnologie si preocupat de dezvoltarea abilitatilor sale manageriale, Bogdan Ciobanu si-a inceput parcursul cu studii de inginerie la Iasi, Bucuresti, Paris, continuand cu Executive MBA, titlul obtinut in Statele Unite si Romania. Experienta sa anterioara include functia de CEO la SABS, companie romaneasca de software, si de Director Regional pentru Europa de Sud-Est la Alcatel-Lucent Enterprise,  producator de solutii de comunicatii unificate si retele de date.

Bogdan Mircea Ciobanu, despre investirea in functia de CEO Exclusive Networks România:

„Este o onoare si, in acelasi timp, o provocare sa  preiau acest rol in cadrul unuia dintre cei mai relevanti distribuitori de solutii IT din Romania, parte a probabil celui mai mare grup european de distributie de IT/Securitate Cibernetica. Cu o echipa deopotriva competenta si loiala, ne angajam sa aducem, cu o energie revigoranta, tehnologii de top din IT si Securitate Cibernetica in tot ecosistemul de afaceri din Romania. Prin leadership-ul nostru si parteneriatele de incredere, vom continua sa furnizam valoare semnificativa, apreciata de clienti, parteneri, si speram de intreaga piata locala.”

In noua sa functie, Bogdan Ciobanu are ca obiective consolidarea echipei locale, dezvoltarea retelei de parteneri, cresterea sustenabila si extinderea prezentei Exclusive Networks pe piata romaneasca.

Bogdan Ciobanu a preluat functia de CEO de la Mariusz Kochanski, Presedintele si CEO al cluster-ului Exclusive Networks CEE, care a actionat ca CEO remote pentru Exclusive Networks Romania in ultimii doi ani: „Bogdan este liderul potrivit, de care Exclusive Networks Romania are nevoie. Abilitatile sale de a inova si de a dezvolta, capacitatea de a gandi analitic si forta de a actiona sintetic, impartasind valorile organizationale, ne dau deplina incredere ca Bogdan isi va indeplini cu succes misiunea de consolidare si dezvoltare a companiei.”

 

REZULTATE GLOBALE SI LOCALE EXCLUSIVE NETWORKS

 

2023 a fost un an cu performante record pentru Exclusive Networks, compania inregistrand la nivel global vanzari brute de 5,145 miliarde de euro, in crestere cu 14% raportat si, respectiv, 16% la curs valutar constant. Rezultatele au fost determinate de o crestere semnificativa a vanzarilor brute raportate de peste 30% in America de Nord si peste 14% in regiunea EMEA.

 

Si rezultatele de la nivel local, din ultimii ani, au fost de asemenea impresionante. In 2022, Exclusive Networks Romania a avut o cifra de afaceri de peste 170 de milioane lei, marcand o crestere semnificativa de 42% fata de 2021, cand cifra de afaceri se situa la 119.585.491 lei, aceasta reprezentand deja o crestere de 31% comparativ cu anul anterior. Aceste rezultate subliniaza dinamica pozitiva a evolutiei Exclusive Networks pe piata romaneasca, in linie cu dezvoltarea globala a companiei.

 

DESPRE EXCLUSIVE NETWORKS

Exclusive Networks (EXN) este specialist global in securitate cibernetica si furnizeaza clientilor finali o gama larga de servicii si solutii prin intermediul retelei sale de parteneri. Cu birouri in peste 45 de tari si capacitatea de a deservi clienti din peste 170 de tari, Exclusive Networks asigura solutii si servicii stadardizate la nivel global, scalate la nevoile locale.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Carusel Consulting

Comentarii

Cauta

Categorii populare