Comunicate de Afaceri

Exclusive Networks este acum distribuitor Juniper Networks in Europa Centrala si de Est

Prin acest acord, Juniper si Exclusive Networks isi consolideaza relatiile strategice si isi extind colaborarea pentru a-si ajuta partenerii sa profite din plin de oportunitatile de afaceri privind retelele wireless si cu fir, cloud si solutiile de securitate.

Exclusive Networks va avea posibilitatea de a distribui partenerilor sai solutii Juniper Mist AI, care utilizeaza o combinatie de inteligenta artificiala, invatare automata si tehnici de stiinta a datelor pentru a optimiza experientele utilizatorilor si a simplifica operatiunile in domeniile de acces wireless, acces prin cablu si SD-WAN. In acelasi timp, strategia Juniper se pliaza pe tendintele actuale - conform BCC Research, cu piata globala AIOps estimata sa creasca la 9,4 miliarde USD pana in 2026, la o rata medie de crestere anuala compusa (CAGR) de peste 26% [1].

- Introducerea solutiilor Juniper Networks in portofoliul nostru va consolida pozitia Exclusive Networks in regiunea ECE de distribuitor competent si obiectiv in domeniul solutiilor de retea. In plus, cu un portofoliu de solutii complete de retea, bazate pe inteligenta artificiala, putem indeplini mai bine cerintele partenerilor nostri. Produsele de retea de inalta performanta Juniper ne permit sa oferim solutii de incredere atat pentru clientii care construiesc sisteme cloud sau sisteme locale DC/ISP, cat si pentru utilizatorii finali enterprise. Oferta noastra in acest domeniu se caracterizeaza prin securitate de inalta eficienta si accepta gestionarea si configurarea retelei de catre administratori - explica Serban Paduroiu, Business Development Manager, in cadrul Exclusive Networks Technology Romania.

- Exclusive Networks se incadreaza perfect in strategia noastra de distributie, cu parteneri experimentati, folosind abilitati exceptionale, servicii inovatoare si un ecosistem tehnologic solid. Acest lucru va sustine dezvoltarea noastra continua in sectorul enterprise. Juniper este incantat sa continue dezvoltarea parteneriatului nostru la o scara mai larga, oferind un portofoliu complet Juniper partenerilor Exclusive Networks - declara Sander Groot, Head of EMEA and CALA Channels, Juniper Networks.

[1] BCC Research – Global AIOps Market Report 2021.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Carusel Consulting

Comentarii

Cauta

Categorii populare