Comunicate de Afaceri

Extreme Technology Day: povesti exceptionale despre succes

Extreme Technology Day reprezinta o oportunitate excelenta de a afla noutati si de a impartasi opinii si experiente practice, datorita formatului sau, in care vocea clientilor este adusa in prim-plan. Agenda evenimentului se concentreaza pe inovatia tehnologica si ilustrarea directa a experientelor unor clienti care au implementat si utilizeaza solutiile Extreme Networks, oferind o perspectiva proaspata, autentica si bogata asupra modului in care avantajul tehnologic poate fi transpus in operatiunile de zi cu zi.

 

Evenimentul va avea loc marti, 12 septembrie, incepand cu ora 09:30, la Hotelul Marriott. Agenda evenimentului si formularul de inregistrare sunt disponibile pe pagina dedicata evenimentului.

"Sunt incantat sa particip la evenimentul dedicat clientilor si partenerilor din Romania. Ii salut pe aceasta cale pe toti partenerii, clientii si specialistii Extreme si abia astept sa impartasim povestea noastra de succes si sa discutam tehnologiile si noutatile din portofoliul Extreme Networks. In ultimii ani, Extreme a inregistrat un succes semnificativ pe piata din Romania, iar acest eveniment este ocazia perfecta pentru a face cunoscute reusitele, dar si investitiile care sustin acest succes. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem!" afirma Eli Kendel - Manager Teritorial Israel, Romania, Grecia, Cipru & Malta, in cadrul Extreme Networks.

 

Extreme Networks este axat pe furnizarea de servicii care conecteaza dispozitivele, aplicatiile si oamenii in moduri noi. Depasind limitele tehnologiei, valorificand puterile invatarii automate, a inteligentei artificiale, a analizelor si a automatizarii, Extreme Networks deserveste 50.000 de clienti la nivel global, care folosesc solutiile sale de retelistica end-to-end, utilizand administrarea in cloud si / sau on-premises si se bazeaza pe serviciile si suportul producatorului si a partenerilor sai pentru a-si accelera eforturile de transformare digitala si pentru a inregistra progrese fara precedent.

 

Serban Paduroiu, Business Development Manager pentru Extreme Networks in cadrul Exclusive Networks, declara: "Extreme Technology Day & Customers Success - Editia 2023 este mult mai mult decat un eveniment – este o platforma dedicata schimbului de cunostinte si experiente intre profesionistii din industrie si clientii-beneficiari ai acestor tehnologii. Acest eveniment va aduce in fata publicului trei studii de caz, va oferi un cadru real pentru impartasirea celor mai bune practici din piata locala intr-un mediu complet, audienta fiind formata din utilizatori finali, integratori, distribuitor si producator, toti fiind parte integranta a ecosistemului nostru."

 

Exclusive Networks este lider global in distributia de solutii IT de securitate si infrastructura, oferind o gama larga de produse si servicii inovatoare pentru partenerii sai. Cu o retea globala de resurse si experti, Exclusive Networks isi propune sa furnizeze tehnologii de varf care sa permita companiilor sa-si optimizeze performanta si securitatea infrastructurilor lor IT. In Romania, Exclusive Networks are un portofoliu impresionant de solutii de securitate si networking, iar reteaua sa de parteneri are acoperire nationala.

 

Exclusive Networks adopta un model de operare unic: vanzari locale, la scara globala. Acesta asigura schimbul de experienta cu specialisti din intreaga lume si o dezvoltare stabila in structurile internationale. In acelasi timp, garanteaza independenta, apropiere de parteneri, suport comercial si tehnic direct, oferit de oameni care cunosc perfect piata si vorbesc limba locala.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Carusel Consulting

Comentarii

Cauta

Categorii populare