Comunicate de Afaceri

Găzduire partajată vs. VPS hosting vs. servere dedicate

      Ai o afacere în mediul online și nu știi ce pachet de servicii de găzduire web să alegi? Sau poate, ai deja un pachet de găzduire, însă acesta nu mai ține pasul cu noile modificări? Indiferent de scenariul pe care îl ai, un site web necesită resurse puternice pentru a susține un flux mare de utilizatori.

      Articolul de mai jos explică diferența dintre o găzduire partajată, un vps hosting și servere dedicate, astfel încât să poți lua decizia corectă și să înțelegi mai bine ce ți se potrivește pentru a avea rezultate vizibile.

Care reprezintă fiecare pachet de găzduire?

    Găzduirea partajată oferă o posibilitatea excelentă de shared hosting pentru oricine, mai ales dacă ești începător și abia îți pui afacerea pe roate. Așadar, acest tip de găzduire îți poate oferi resurse nelimitate și șanse mari de a-ți crește rapid prezența online fără a te îngrijora de întreținerea și gestionarea serverelor.

      Un vps hosting, în schimb, oferă mai multă libertate și control decât găzduirea partajată. Nu va mai fi nevoie să partajezi resurse RAM, puterea de procesare și capacitatea de stocare. În plus, ai și acces root la server, ceea ce îți oferă acces de administrator. Poți crea, de asemenea, mai multe cPanel-uri, controla modul în care lățimea de bandă, CPU-ul și spațiul pe disc sunt alocate între ele și poți efectua restaurări cPanel fără a aștepta asistență specializată pentru a le restaura.

     Ce ține de servere dedicate, acestea oferă cea mai mare flexibilitate, deoarece poți configura întregul server fizic după bunul plac. Un hosting dedicat oferă, așadar,  mai multe resurse și posibilități decât alte pachete de găzduire, care pot avea unele restricții. 

Ce pachet de găzduire web să alegi?

     Nu există un tip de server bun sau rău, deoarece totul depinde de nevoile și obiectivele pe care dorești să le atingi cu site-ul tău web. De exemplu, serverele dedicate sunt adesea folosite de nume mari de pe piață care deservesc un număr mare de clienți în fiecare. Acestea sunt de obicei site-uri web cu trafic ridicat care necesită un număr mare de fișiere și au tranzacții continue ce necesită lățime de bandă constantă. Planurile de găzduire VPS sunt potrivite pentru întreprinderile mici, motivul fiind prețul mai mic. Iar ce ține de găzduirea partajată, este probabil cel mai simplu plan de găzduire, fiind potrivit pentru antreprenorii la început de drum, care nu sunt pregătiți să investească, or eventual nu au încă un trafic mare pe site.

     Așadar, găsirea serverului potrivit pentru un site web este un proces complicat, care necesită timp, mai ales cu atât de multe opțiuni pe piață. Totuși, dacă vrei să faci alegerea corectă și să fii sigur că investești într-un hosting web potrivit pentru afacerea ta, apelează cu încredere la echipa Megahost și uită de orice fel de griji. Compania îți pune la dispoziție înregistrare de domenii web, certificat ssl, tehnic host, backup, reseller hosting și securizare site la cel mai înalt nivel!

      Megahost - cu noi succesul îți este garantat!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Megahost – web hosting company

Comentarii

Cauta

Categorii populare