Comunicate de Afaceri

Intracom Telecom anunta consolidarea parteneriatului de distributie cu Wave1 in Australia

Aceasta colaborare continua are ca scop promovarea mai multor produse noi si sistemele de ultima generatie in banda E si MW ale Intracom Telecom, raspunzand astfel cererii tot mai mari de solutii de afaceri avansate de pe intregul continent.

Wave1 se concentreaza in primul rand pe promovarea liniei complete de produse UltraLink™-GX80 si a familiei inovatoare de statii radio OmniBAS™-BX in Australia, raspunzand nevoilor de comunicare si conectivitate ale sectoarelor verticale, cum ar fi minele, utilitatile, consiliile municipale, echipele de prim ajutor, precum si CSP si ISP. Folosindu-se de tehnologia de ultima generatie, Wave1 va continua sa implementeze statiile radio OmniBAS™-BX pentru a oferi solutii de transmisie multi-Gigabit rentabile, in timp ce sistemul UltraLink™-GX80 E-Band, pregatit pentru IP/MPLS, ofera o solutie fiabila de 10 Gbit/s la 80 GHz, ca o alternativa convingatoare la fibra optica.
Wayne Anderson, CEO al Wave1 Pty Ltd, a declarat: "Suntem incantati sa ne consolidam colaborarea cu Intracom Telecom. Ridicarea parteneriatului nostru ne permite sa ne extindem ofertele de banda larga, oferind o valoare substantiala atat clientilor nostri, cat si celor de la Wave1, prin incorporarea celor mai recente inovatii si tehnologii avansate."
John Tenidis, Directorul de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless al Intracom Telecom, a comentat: "Wave1 este un partener model pentru canalele noastre de vanzari. Am decis sa intensificam relatia datorita faptului ca impartasesc aceleasi principii cu compania noastra. Devotamentul fata de client, aderenta la calitate sunt fundamentele reputatiei noastre. Produsele prezentate dau posibilitatea Wave1 sa aiba un impact semnificativ pe piata. Suntem increzatori in cresterea sustinuta in Australia."

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Intrarom

Comentarii

Cauta

Categorii populare