Comunicate de Afaceri

Subsidiara Intracom Telecom prezintă o soluție dual-band cu urmărire inteligentă a fasciculului

Antena Dual-Band funcționează în banda E și în frecvențele de microunde (80 GHz și 6/13/15/18/23 GHz), încorporând capabilități de urmărire inteligentă a fasciculului în două dimensiuni, împreună cu avantajele Dual-Band. Această caracteristică unică le permite operatorilor de telecomunicații să asigure o conectivitate excelentă chiar și în condiții meteorologice dificile, cu potențial impact asupra alinierii sale. Antena Dual-Band cu diametru larg asigură un mai bun al legaturii și, prin urmare, o disponibilitate mai mare, contribuind la îmbunătățirea performanței legăturii radio.

Structura îmbunătățită a antenei împreună cu capacitatea rapidă de urmărire a fasciculului au ca rezultat compensarea problemei de mediu menționate mai sus și a efectului de oscilație a stâlpilor din cauza radiației solare. Această antenă inovatoare se interfațează perfect cu seria de sisteme radio UltraLink™-GX80 în banda E, îmbunătățind capacitățile legăturii radio (capacitate și disponibilitate).

Konstantinos Michailidis, Director de Operațiuni al FIA Faini Telecommunication Systems Srl, a declarat:  "Suntem mândri să prezentăm conceptul nostru inovator de antenă Dual-Band. Cu această tehnologie revoluționară, pierderea de aliniere cauzată de radiațiile solare este compensată în mod eficient de sistemul de realiniere automată a antenei. Mai mult, acest sistem este conceput pentru a aborda potențiala pierdere permanentă de aliniere cauzată de vânt, toate acestea în cadrul intervalului de reglare adecvat, menținând avantajele sistemului Dual-Band. Acest progres demonstrează angajamentul nostru de a oferi soluții de ultimă generație în domeniul telecomunicațiilor."

Mentionam că FIA Faini Telecommunication Systems Srl, este o companie specializată în proiectarea și fabricarea unei game complete de antene pentru legături radio, sisteme Point to Point și Point to Multi Point, având instalate peste un milion de antene în întreaga lume.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Intrarom

Comentarii

Cauta

Categorii populare