Comunicate de Afaceri

Tehnologiile moderne sustin cresterea afacerii

Din 2014 si pana in prezent, Goodies Meat Production a inregistrat performanta de a-si imbunatati permanent rezultatele si de a-si creste productia si cifra de afaceri: in prezent compania are aproape 250 de angajati, 50 de statii de lucru, echipamente multifunctionale, servere, AP-uri si terminale Zebra. In 2020, Goodies Meat Production raporta o cifra de afaceri de 176.5 milioane lei si un profit net de peste 24 milioane lei, cu un ritm constant anual de crestere de aproape 30%.

 

Digitalizare, automatizare, eficienta

Recent Goodies Meat Production a realizat un upgrade consistent de tehnologie, avand ca obiectiv eficientizarea procesului de productie cu 10%. Producatorul a implementat un sistem de automatizare si digitalizare a proceselor de productie la nivelul intregii fabrici pentru cresterea eficientei si reducerea pierderilor materiale asociate.

 

Sistemul de automatizare si digitalizare a proceselor asigura gestionarea, urmarirea si trasabilitatea comenzilor de productie, monitorizarea indicatorilor de productivitate a angajatilor, planificarea reviziilor pentru echipamente si utilaje, dar si gestionarea si monitorizarea proceselor specifice de control al calitatii. In plus, producator are o vizibilitate mai buna asupra parametrilor de control inregistrati (temperatura, detectoare) – conform IFS, cat si asupra vizitatorilor si trasabilitatii acestora.

 

Consider tehnologia un factor esential al succesului, care ne-a facilitat mentinerea unui ritm anual constant de crestere de circa 30%. Avem in prezent nu numai o eficienta mai buna a proceselor, dar si un nivel superior de vizibilitate, de aici convingerea noastra ca avansul tehnologic a contribuit in mod direct la aceasta evolutie pozitiva.” ADRIAN Nenita, Director General, Goodies Meat Production.

 

Siguranta datelor si conectivitate

Odata cu implementarea sistemului de automatizare si digitalizare a proceselor de productie, s-a impus si inlocuirea solutiei de securitate cibernetica, pentru a obtine un nivel superior de conectivitate si siguranta a datelor din sistem, in conditiile in care noile echipamente introduse in retea (cititori coduri de bare, senzori etc) indicau nevoi de conectivitate cu pana la 3x mai mari decat cele anterioare.

 

Pentru realizarea acestor obiective si reducerea cu 50% costurilor generate de conectivitatea limitata, s-a ales solutia Fortinet FortiGate 100D. Echipamentul are functii complete de securitate, fiind capabil sa identifice mii de aplicatii din traficul de retea pentru inspectie profunda si aplicare granulara a politicii de securitate, sa protejeaza impotriva programelor malware, exploatarilor si site-urilor web malitioase atat in traficul criptat, cat si in cel necriptat, dar si sa previna si sa detecteze atacurile cunoscute si necunoscute fiind conectat permanent la informatiile si serviciile de securitate ale FortiGuard Labs, bazate pe AI.

 

La nivel de management, echipamentul FortiGate 100D asigura:

  • Imbunatatirea securitatii prin identificarea aplicatiilor neautorizate, prevenind situatiile neprevazute din domeniul informatic, la nivelul intregii companii
  • Performanta protectiei IT fara a impacta celelalte actiuni ale sistemului IT
  • Management eficient al echipamentului
  • Imbunatatirea comunicatiilor wireless
  • Suport in realizarea de back-up, fara a afecta performanta retelei.

 

Apreciem companiile si leaderii pentru care tehnologia este un boost de performanta, nu doar o simpla aliniere la rigorile monderne. Tocmai de aceea, in alegerea si propunerea unei solutii ne intereseaza in primul rand sa intelegem prioritatile operationale si de afaceri, specificul activitatii si caracteristicile infrastructurii existente. Pentru a beneficia la maximum de avantajele sistemului de automatizare si digitalizare a proceselor de productie, Goodies Meat Production avea nevoie de o solutie actualizata de conectivitate si securitate cibernetica, iar Fortinet FortiGate 100D oferea cel mai bun raport caracteristici-investitie.” Laurentiu Chivu, Sales Manager, QWERTY Solutions.

 

Implementarea solutiei Fortinet FortiGate 100D a fost realizata de echipa QWERTY Solutions in doar cateva zile si nu a presupus nicio intrerupere la nivel de procese operationale. Solutiile Fortinet sunt distribuite in Romania prin Veracomp-Exclusive Networks.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Carusel Consulting

Comentarii

Cauta

Categorii populare