Comunicate de Afaceri

Media / Comunicare

Ce trebuie sa faci cand vizitezi pentru prima data Brasovul

Situat in inima Romaniei si inconjurat de uriasii Carpati Meridionali, Brasovul este visul oricarui pasionat de fotografie, oferind imagini ale unei urbe medievale fermecatoare, dar si ale unor peisaje montane idilice.
Citeste tot articolul Texte SEO

Cum poate vlogul sa va stimuleze afacerea

  Cum poate vlogul sa va stimuleze afacerea
Mario Grigorescu este consultant in marketing online, specializat in generarea de lead-uri si marketing de continut iar vlogul este una dintre "subiectele fierbinti" pe care doreste sa le aprofundeze in 2024.
Citeste tot articolul Agent Promovator

Comunicate de presa gratuite pe platforma QualMedia.ro: un pas inainte in comunicare

În era digitală, comunicarea eficientă și accesibilă a devenit un pilon esențial pentru succesul oricărei afaceri sau organizații.
Citeste tot articolul SC Dago4ever Online Srl

Minio Studio and Coca-Cola HBC launch a new Creative Chaos series about an international employer branding campaign

The strategic creative agency Minio Studio has launched a new Creative Chaos series, this time in partnership with Coca-Cola HBC. Creative Chaos is a short documentary in the 'how it's made' genre that reveals the behind-the-scenes of creating a campaign, from the pitch or brief stage to evaluating the results. The content series includes interviews with those who have actually worked on the proje...
Citeste tot articolul Marius Marin

Minio Studio și Coca-Cola HBC lansează o nouă serie Creative Chaos despre o campanie internațională de employer branding

Agenția de creație strategică Minio Studio a lansat o nouă serie Creative Chaos, de această dată în parteneriact cu Coca-Cola HBC. Creative Chaos este un scurt documentar de tipul how it’s made care arată culisele realizării unei campanii, de la etapa de pitch sau brief, până la evaluarea rezultatelor. Seria de conținut cuprinde interviuri cu cei ce au lucrat în mod real la proiect – din partea ag...
Citeste tot articolul Marius Marin

Google inchide site-urile web realizate cu Google Business Profile

  Google inchide site-urile web realizate cu Google Business Profile
Google va inchide site-urile web realizate cu profilul Google Business incepand cu luna martie 2024! Dupa aceasta data, daca clientii vor vizita site-urile dvs. web, vor fi redirectionati catre pagina dvs. de afaceri.
Citeste tot articolul Agent Promovator

Masa sampling este esentiala in procesul de promovare

  Masa sampling este esentiala in procesul de promovare
Inainte de a incepe o campanie cu masa sampling, este crucial sa identifici corect publicul tinta. Cunoasterea demografiei, preferintelor si nevoilor consumatorilor va ajuta la crearea unei strategii mai precise si la directionarea eforturilor spre cei care au cel mai mare potential de a deveni clienti fideli.
Citeste tot articolul Elena Dobre

Minio Studio concluded 2023 with 11 awards at industry festivals and 4 additional nominations at European festivals

  Minio Studio concluded 2023 with 11 awards at industry festivals  and 4 additional nominations at European festivals
In 2023, Minio Studio won 11 awards at local and international industry festivals.
Citeste tot articolul Marius Marin

Cauta

Categorii populare