Comunicate de Afaceri

Megahost - servicii de găzduire web în România

Dorești să lansezi o nouă afacere online? Ai deja o idee și un plan gata? E timpul să le pui în funcțiune, dar nu uita despre serviciile de hosting, pentru a face site-ul accesibil viitorilor tăi clienți. Consultă ofertele disponibile în România și alege-o pe cea de la MegaHost, deoarece aici beneficiezi de servicii profesioniste și siguranță la prețuri avantajoase pentru toate tarifele.

Vrei să afli mai multe detalii? Îți povestim noi imediat despre motivele care te vor convinge să ai încredere în MegaHost.

Tarife potrivite pentru orice tip de afacere online

MegaHost este un furnizor de web hosting cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Timp în care au reușit să ofere servicii de calitate pentru sute de companii. Astfel, datorită expertizei îndelungate, au identificat cele mai optime tarife pentru diferite tipuri de site-uri.

Iată care sunt tipurile de găzduire web disponibile la MegaHost:

  • Web hosting. Aceasta este soluția potrivită pentru afacerile online începătoare, care au un buget limitat, însă caută siguranță și stabilitate. Principul de funcționare este simplu: resursele unui server sunt împărțite către mai mulți utilizatori, însă fiecare are spațiul său delimitat.
  • VPS hosting. Întreprinderile medii, cu o cantitate moderată de trafic și un buget prea mic pentru chiria unui server dedicat, vor alege opțiunea de hosting Virtual Private Server. Acesta este un spațiu separat dintr-un server fizic, care are caracteristicile unui server întreg. Deci, clientul poate instala propriul sistem de operare, aplicațiile dorite și are posibilitatea să configureze setările după propriile nevoie.
  • Server dedicat. Opțiunea perfectă pentru companiile mari, care au mii de vizitatori zilnic sau dețin cantități mari de informații în baza de date. Acest tip de tarif constă în închirierea unei mașinării fizice, care se află în centrul de date. Clientul are libertatea să facă orice modificări la nivel de software și se bucură de cel mai înalt nivel de securitate.

De ce merită să optezi pentru MegaHost?

Dacă ai avea în față un check-list, cu toți parametrii pe care trebuie să-i îndeplinească un furnizor de hosting, atunci ai vedea că MegaHost corespunde tuturor. Pentru început, îți oferă suport tehnic disponibil 24 ore din zi, șapte zile din săptămână, 365 de zile din an. Deci, de fiecare dată când merge ceva prost, este cineva disponibil să rezolve imediat problema. Totodată, indiferent de abonamentul de găzduire selectat, clienții beneficiază gratuit de backup profesionist zilnic JetBackup. Prin urmare, informațiile de pe site sunt mereu în siguranță și nu vor fi pierdute.

Un alt motiv important, pentru care merită să alegi serviciile MegaHost, este gradul de securitate. Pentru a proteja site-urile clienților de atacuri și viruși, pe servere sunt instalate programe de tip Antispam, Antivirus și Firewall. De asemenea, rulează și un software care garantează o separare eficientă între „colocatarii” unui server, fără să existe riscul ca un „vecin” să acceseze informațiile altuia.

Experiența de lungă durată și nivelul înalt de profesionalism permite MegaHost să ofere servicii de încredere. Pe lângă faptul că beneficiile menționate vin la un preț redus, mai ocazia să beneficiezi și de 30 de zile pentru test. Dacă la expirarea termenului rămâi nemulțumit de experiență, vei primi toți banii înapoi. Prin urmare, e momentul potrivit să devii clientul fidel a hostingului de calitate din România.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Megahost – web hosting company

Comentarii

Cauta

Categorii populare