Comunicate de Afaceri

Articole vestimentare sublimare la Huzo.ro

Moda in ziua de astazi foloseste in mod intens metoda clasica de a taia si cose pentru a face o imbracaminte din tesatura bruta. Serigrafia transfera un design pe o imbracaminte deja finisata. Cu toate acestea, cu taierea si coaserea, designul este aplicat materiei prime inainte de fabricarea imbracamintei un proces efficient care da rezultate.

Piesele de tesatura sunt asezate plat pe presa de caldura, unde tesatura personalizata absoarbe cerneala folosind sublimarea vopselei. Piesele sunt apoi decupate si cusute impreuna pentru a face o imbracaminte complete iar procesul Huzo nu este mai diferit , ofera rezultate eficiente in timp foarte scurt.

Veti vedea la Huzo, ca sublimarea vopselei este folosita foarte mult cu imbracamintea sport, costume de baie, hanorace personalizate, uniforme sau alte articole vestimentare.

Sublimarea vopselei functioneaza foarte bine si rezultatele sunt de inalta calitate, deoarece elimina intinderea si neclaritatea observate adesea pe imbracamintea prefabricata imprimata.

Tricourile si alte articole vestimentare obtinute prin sublimare sau orice articole obtinute prin acest procedeu vor face fata spalarilor repetate fara a se decoji, decolora sau crapa.

Sublimarea vopselei functioneaza pe foarte multe materiale textile , va recomandam sa luati legatura cu noi pentru a va propune cele mai bune tesaturi pentru proiectul dumneavoastra.

Procesul de imprimarea prin sublimare are nevoie de cerneluri si hardware speciale, ceea ce Huzo va pune la dispozitie . Un alt avantaj este ca procesul este mai rapid ca alte metode de imprimare.

Materialul pe care il alegeti trebuie sa fie fabricat din poliester 100% sau amestec de poliester pentru a obtine cele mai calitatite rezultate.

Va invitam pe site-ul nostru www.huzo.ro pentru a descoperi mai multe facilitate pe care vi le punem la dispozitie impreuna cu serviciile noastre de consultanta pentru proiectul dumneavoastra.

Huzo.ro ,pur si simplu calitate!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare