Comunicate de Afaceri

Elemente esențiale de care are nevoie orice studio de înregistrare bun

Dacă intenționați să creați un studio de înregistrare acasă, atunci trebuie să vă asigurați că aveți echipamentul potrivit pentru a-l face să funcționeze. Nu este vorba doar despre spațiul în care înregistrezi, ci și despre modul în care folosești acest spațiu. Există nenumărate opțiuni pentru a proiecta aspectul unei camere, dar există doar câteva elemente esențiale de care veți avea nevoie.

Iată cele 6 lucruri esențiale de care are nevoie orice studio de înregistrare bun. 

     1. Paravane izolate fonic

Nu mulți oameni au privilegiul de a trăi într-o casă complet fără zgomot. Indiferent dacă locuiți într-o cameră comună cu un coleg de cameră, un membru al familiei sau un prieten, vor fi momente în care aveți nevoie de puțină pace, liniște și intimitate! O modalitate de a realiza acest lucru este instalarea unui separator acustic de cameră care reduce zgomotul. Deci, dacă aveți un coleg de cameră zgomotos, atunci merită să verificați cele mai bune separatoare de cameră izolate fonic care funcționează cu adevărat , pentru că vor exista câteva care pur și simplu nu le taie. Dacă doriți să produceți sunete grozave și muzică grozavă, separatoarele de cameră izolate fonic vă vor ajuta să realizați acest lucru. 

     2. Un microfon de calitate

Una dintre cele mai importante componente ale unui studio de înregistrare sunt microfoanele. Este posibil să găsiți mai mult decât unul în majoritatea studiourilor, dar este mai important să aveți unul cu adevărat bun decât câteva mediocre. Microfonul pe care îl utilizați va depinde de tipul de instrument pe care intenționați să îl înregistrați. Puteți găsi microfoane care sunt versatile și pot fi folosite pentru a înregistra mai multe lucruri, dar acestea tind să fie mai puțin eficiente decât cumpărarea de microfoane care sunt concepute special pentru un singur instrument. Există o mulțime de opțiuni din care să alegeți și cea mai bună modalitate de a vă restrânge opțiunile este să stabiliți un buget din timp. 

     3. Un set de căști

Când vine vorba de editarea pieselor și înregistrarea vocii, căștile sunt un echipament esențial pentru studioul dvs. de înregistrare. Există trei tipuri de căști folosite într-un studio; deschis, semideschis și închis. Căștile închise sunt concepute pentru a preveni scurgerea sunetului din căști și în microfoane. Unii oameni le place să-și folosească căștile pentru mixare, dar acest lucru nu este foarte obișnuit. Merită să cheltuiți puțin în plus pentru a vă asigura că obțineți un set de căști de bună calitate, deoarece acesta este ceea ce veți folosi pentru a asculta din nou înregistrările și doriți să vă asigurați că ascultați cu o calitate bună a sunetului. Astfel vei putea produce cea mai bună muzică posibilă. 

 4. Un computer bun

Un alt lucru important pe care trebuie să-l ai în studioul tău de înregistrare este accesul la un computer bun. Dacă computerul se blochează la fiecare 5 minute, acest lucru va fi incredibil de frustrant și nu foarte eficient pentru a crea muzică. Nu contează dacă optezi pentru un Mac sau un PC, atâta timp cât știi să folosești sistemul de operare pe care îl alegi, altfel, vei petrece mai mult timp încercând să găsești cum să folosești computerul decât timpul petrecut cu înregistrarea, mixarea. , și editare. Celălalt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este câtă memorie RAM poate stoca computerul dvs. RAM este locul unde va fi procesată muzica, așa că cu cât aveți mai mult, cu atât mai bine.

     5. Hard disk fiabil

Este esențial să aveți un hard disk fiabil și acesta ar trebui să fie separat de hard diskul intern al computerului. Motivul pentru aceasta este că computerul dvs. va funcționa ore suplimentare așa cum este și nu doriți să încetiniți lucrurile salvând lucruri pe unitatea computerului. Acest lucru va duce probabil la prăbușire, înghețare și, în cel mai rău caz, riscați să vă pierdeți înregistrările. Achiziționarea unui hard disk dedicat este cea mai bună modalitate de a vă proteja înregistrările și de a vă menține computerul să funcționeze fără probleme. De asemenea, indiferent de hard disk pentru care optați, asigurați-vă că este compatibil cu programul dvs. de înregistrare. 

     6. Stație de lucru digitală audio

Ultima componentă esențială de care are nevoie studioul dvs. de înregistrare este o stație de lucru audio digitală (DAW). Acesta este software-ul care înregistrează , editează și amestecă sunetele și muzica. De asemenea, veți avea nevoie de o interfață audio pentru a vă conecta computerul cu restul instrumentelor. Cumpărarea acestor articole ca o ofertă de pachet tinde să fie mai ieftină și, prin urmare, merită cu siguranță făcută, mai ales dacă lucrați cu un buget mai restrâns. 

Deci, dacă vă gândiți să construiți un studio de înregistrare de bună calitate, atunci acestea sunt cele 6 elemente esențiale pe care trebuie să le aveți pentru a vă pune la lucru. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare