Comunicate de Afaceri

Proiectul "Incubatorul de Afaceri Virtual - Platforma eLearning Business NetSt@rtUp" - Un Parteneriat pentru Dezvoltarea Tinerilor Antreprenori din Gorj

Proiectul "Incubatorul de Afaceri Virtual - Platforma eLearning Business NetSt@rtUp" este un proiect inovator ce are ca obiectiv principal dezvoltarea si sustinerea tinerilor antreprenori si aspiranti din Judetul Gorj. Cofinantat din   Judetului Gorj pentru anul 2023, proiectul este implementat de catre Asociatia "Semanatorul Tismana" in parteneriat cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj (FJTG). Acest proiect inovator reprezinta o resursa valoroasa de sprijin pentru tinerii antreprenori si aspiranti din Judetul Gorj, oferindu-le resursele si cunostintele necesare pentru a-si dezvolta si transforma ideile in afaceri de succes.

 Despre Proiect: Proiectul ofera o gama larga de resurse si o platforma educationala pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si financiare ale participantilor. Cu un accent special pe finantare si fundraising, proiectul furnizeaza ghiduri detaliate despre cum sa obtina finantare pentru afacerile lor, inclusiv informatii despre programele de finantare disponibile, inclusiv cele din cadrul Uniunii Europene.

 Componente Cheie ale Proiectului:

  • Platforma eLearning: Acesta este centrul educational al proiectului, oferind cursuri gratuite si resurse pentru dezvoltarea personala si antreprenoriala. Modulele sunt structurate pe etape pentru a ghida pasii catre succes.
  • Resurse pentru Finantare: Proiectul pune un accent deosebit pe furnizarea de ghiduri detaliate despre cum sa obtina finantare pentru afacerile lor, inclusiv informatii despre programele de finantare disponibile, inclusiv cele din cadrul Uniunii Europene.
  • Promovare si Informare Online: Participanti au acces la o platforma unde si pot promova afacerile si ideile, ajungand la un public mai larg si stabilind conexiuni valoroase.

 Parteneri si Platforme:

  • Website Personalizat E-Learning Business NetworkSt@rtUp: Acesta este punctul central pentru accesarea resurselor si cursurilor oferite de proiect. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati Website-ul oficial al platformei: https://sites.google.com/view/netstartup
  • BLOG-ul NetworkSt@rtUp: Aici, participanti isi pot impartasi experientele si cunostintele, contribuind la dezvoltarea unei comunitati de invatare si sustinere. Pentru a citi blogurile si povestile lor, vizitati BLOG-ul NetworkSt@rtUp: https://netstartup.blogspot.ro/
  • Promovare in Social Media: Proiectul este activ pe mai multe platforme de social media pentru a atinge un public mai larg si a aduce laolalta tinerii antreprenori. Puteti urmari si interactiona cu proiectul la urmatoarele link-uri:

 Impactul si Continuarea Proiectului: "Incubatorul de Afaceri Virtual - Platforma eLearning Business NetSt@rtUp" are un impact semnificativ asupra comunitatii tinerilor antreprenori si aspiranti din Judetul Gorj. Furnizeaza resurse valoroase si educatie pentru dezvoltarea afacerilor, contribuind la cresterea numarului de antreprenori in zona si la incurajarea inovatiei si a dezvoltarii personale. E-Learning Business NetSt@rtUp si Fundatia Judeteana pentru Tineret Gorj sunt angajate sa continue sa ofere sprijin si resurse tinerilor antreprenori din Judetul Gorj in calatoria lor catre succesul financiar si dezvoltarea afacerilor.

 Concluzii: Proiectul "Incubatorul de Afaceri Virtual - Platforma eLearning Business NetSt@rtUp" reprezinta un pas important in promovarea antreprenoriatului si dezvoltarea economica in Judetul Gorj. Cu sprijinul bugetului Judetului Gorj si implicarea activa a Asociatiei "Semanatorul Tismana" si a Fundatiei Judetene pentru Tineret Gorj, proiectul este un succes si promite sa continue sa inspire si sa sustina viitorii antreprenori din zona. Pentru mai multe informatii despre proiect si platforma NetSt@rtUp, va rugam sa vizitati Website-ul oficial al platformei: https://netstartup.blogspot.ro/

 Despre NetSt@rtUp: NetSt@rtUp este o platforma de dezvoltare a antreprenoriatului care ofera resurse si sprijin tinerilor antreprenori si aspiranti. Cu o gama variata de resurse educationale si informatii despre finantare, NetSt@rtUp isi propune sa incurajeze inovatia si dezvoltarea afacerilor in Judetul Gorj.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Asociatia „DORNA TISMANA”

Comentarii

Cauta

Categorii populare