Comunicate de Afaceri

Utilizare a Artei Digitale Descarcabile, Ideei

Ochii mei au dat de curând peste articolul de pe ArtNet com în care Eric Shiner, directorul artistic al galeriei White Cube, își împărtășea gândurile despre lumea artei și piața artei în general. Aș dori să vă împărtășesc citatul pe care personal îl consider foarte perspicace:

”Realitatea augmentată și alte tehnologii vor fi probabil următorul mediu major în care artiștii vor produce lucrări (mulți sunt deja), iar toți ceilalți vor trebui să-și dea seama cum aceste lucrări sunt partajate, vândute și comercializate.”

 

Sunt total de acord cu el. Arta digitală și-a făcut deja loc în viețile noastre. Da, există încă o mulțime de probleme legate de drepturile de autor, dar artiștii din generația tânără scanează, fotografiază, își creează arta în mediu digital și o vând sub formă de descărcare.

 

Galeria mea de artă online nu face excepție. Am sărit recent pe tendința artei imprimabile  , deoarece oferă o mulțime de  beneficii  celor care caută modalități la prețuri accesibile de a-și decora casa sau biroul.

 

Da, trebuie să fii curajos să faci asta, pentru că odată ce dosarul a dispărut poate fi înmulțit în scopurile în care nu vrei să fie folosit, dar să recunoaștem, este atât de atractiv pentru toți și, cred, mai ales pentru designeri de interior și decoratori, PENTRU CĂ:

 

1. este uimitor de accesibil;

2. primiți opera de artă imediat, nu este nevoie să așteptați livrarea;

3. fără taxe de transport sau taxe de import;

4. lucrările de artă imprimabile pot fi tipărite la dimensiunea dorită și pe orice mediu alegeți;

5. poți alege cadrul care se potrivește cel mai bine conceptului tău interior.

ȘI, dacă nu ești sigur cum să-l folosești, iată câteva idei.

 

1. Umpleți un cadru gol

Cu toții avem rame goale care adună praf undeva în colțul vânzătorului. Așa că revizuiește-ți inventarul artistic și aduce-ți ramele goale la o nouă viață! Descărcați, imprimați opera de artă, puneți-o în rama pe care o aveți, agățați-o pe perete sau puneți-o pe un raft.

 

2. Imprimați și lipiți-l 

Fără cadru? Nici o problemă. Puteți imprima pur și simplu opera de artă cu o imprimantă de acasă și o puteți lipi pe perete. Acesta este un mod foarte simplu de a decora. Vă recomandăm arta geometrică sau liniară pentru acel tip de decor care va arăta și mai bine dacă combinați mai multe lucrări de artă împreună.

3. Imprimați un tablou imprimabil pe pânză

Tehnologiile moderne permit imprimarea de înaltă calitate pe pânză, așa că dacă alegeți unul dintre tablourile noastre imprimabile, acesta va arăta foarte asemănător cu opera de artă originală. Da, nu va avea o textură bogată, dar va fi mai accesibilă decât arta originală. În plus, imprimanta o va avea întinsă pentru tine, așa că nu vei avea neapărat nevoie de un cadru – o pânză întinsă este deja gata de agățat.

4. Folosiți arta digitală într-o lume digitală

Petrecem destul de mult timp în fața ecranelor, comunicând într-o lume digitală, așa că acest mediu trebuie să fie și plăcut vizual. Folosiți lucrările de artă digitale pe care le-ați descărcat ca imagini de fundal pentru computerul și ecranul telefonului, stilați-vă blogul personal sau un profil de rețele sociale pentru a-l scoate în evidență.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare