Comunicate de Afaceri

90% dintre muzicieni se confruntă cu o criză de „costul muncii”, spun că nu își pot permite echipamente legate de muzică

Numărul tot mai mare de creatori se tem că ar putea fi nevoiți să părăsească industria muzicală, deoarece criza costului vieții are un impact „brutal” asupra mijloacelor lor de existență. O nouă cercetare de la Help Musicians  a dezvăluit statistici șocante care dezvăluie realitățile muzicienilor care trăiesc în Marea Britanie, în timp ce costul facturilor la energie, chiriei și echipamentelor muzicale crește.

Organizația a chestionat 525 de artiști din Marea Britanie, iar studiul său dezvăluie că mai mult de opt din zece muzicieni profesioniști sunt îngrijorați să suporte costurile ipotecare sau chiriei, nouă din zece spun, de asemenea, că cariera lor este afectată de sănătatea mintală precară.

Un 90% supărător spun că nu își pot permite echipamentele muzicale necesare carierei lor, iar organizația de caritate Help Musicians estimează că va trebui să ia 8 milioane de lire sterline din rezerve până la sfârșitul anului pentru a oferi muzicienilor sprijinul de care au nevoie în timpul acestor activități. timpuri dificile.

Se spune că pandemia și Brexitul sunt, de asemenea, factori care contribuie la motivul pentru care atât de mulți muzicieni se luptă. Cercetarea a constatat că majoritatea rezervelor financiare ale muzicienilor au fost epuizate de pandemie, iar datoria este acum o preocupare cheie.

Șase din zece spun că sunt mai proaste din punct de vedere financiar acum comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Opt din zece (78%) spun că în prezent câștigă mai puține venituri din muzică decât înainte de pandemia din martie 2020.

CEO-ul Help Musicians , James Ainscough, a spus despre date: „Este greu de imaginat vreun moment de la al Doilea Război Mondial când a fost mai greu să fii muzician profesionist – mai simplu, mediul actual este brutal”

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare