Comunicate de Afaceri

NOUL Modul RipX DeepCreate

Hit'n'Mix Ltd, compania de software audio de pionierat responsabilă pentru multiplele premiate RipX DeepRemix & DeepAudio, are plăcerea să anunțe un nou modul RipX major - DeepCreate 

DeepCreate este un sistem audio unic, ușor de utilizat, dar puternic, care vă inspiră să generați idei originale și să creați muzică de la zero folosind orice instrument, controler MIDI/MPE, microfon sau mostre. DeepCreate se integrează perfect cu separarea tulpinii DeepRemix și fluxurile de lucru de editare profesională și curățare DeepAudio. Utilizați împreună cu DAW sau ca aplicație independentă. 

Ceea ce vezi este ceea ce auzi și odată ce muzica ta este în interiorul DeepCreate, nu va trebui să te gândești la audio și MIDI - ele devin una, inspirând creativitate fără margini! 

Indiferent dacă ești muzician, producător sau profesionist audio - DeepCreate este un loc de joacă audio de ultimă oră, unde orice poate merge. Conectați un microfon, un instrument, un sintetizat hardware sau o placă turnantă; extrage-ți fișierele audio și presetările favorite de sintetizator VST; importați și atribuiți automat bănci de mostre pe dispozitivul dvs. MIDI/MPE; exersați și înregistrați părți; executa sau atrage automatizarea; adăugați efecte inovatoare, fluide, creați combo-uri ale acestor efecte și multe altele.

Mai bine încă - DeepCreate vine preîncărcat cu o varietate de instrumente alese manual, percuție, SFX și bucle pentru a începe. 

Odată ce ideile tale au luat formă, fie completează melodia în DeepCreate, fie exportă tulpinile în DAW. 

Ca o reamintire, Hit'n'Mix a inventat formatul revoluționar Rip Audio, care este la fel de dinamic ca MIDI, precum și având toate detaliile audio înregistrate folosind microfon și alte surse. Toată muzica, indiferent dacă este interpretată folosind o tastatură MIDI, un controler MPE sau extrasă dintr-o piesă existentă, ajunge ca Rip Audio în DeepCreate. Aceasta înseamnă că toate efectele și sunetele DeepCreate pot fi aplicate oricărui sunet, indiferent de sursa acestuia. În plus, deoarece Rip Audio lucrează cu ingredientele cheie ale sunetului, cum ar fi înălțimea și timbrul, este nevoie de puțină procesare audio pentru a aplica efecte complexe și dinamice și este chiar posibil să audiezi și să vezi modificări detaliate ale muzicii pe ecran, înainte de a apăsa redare. 

RipX DeepCreate face posibilă

 • Înregistrați fără efort MIDI/MPE și audio în RipX - creați un strat, apoi selectați dispozitivul din panoul de intrări și apăsați butonul roșu de înregistrare. Adăugați la conținutul audio extras existent sau începeți de la zero! 
 • Fiți creativ cu mostre, instrumente și alte sunete - atrageți, introduceți sau aplicați audio existent. Schimbați chiar orice sunet cu altul, cum ar fi o linie vocală pentru un riff de chitară!
 • Combinați instrumente și sunete împreună - și creați instrumente și sunete noi! Nivelul fiecărui instrument amestecat poate fi ajustat în timp - de exemplu, faceți-l să înceapă cu un atac de tobă și să se estompeze într-un subbas. Apoi se aplică tuturor notelor de bas existente.
 • Reefectuați și re-secvențați cu ușurință straturile - înlocuiți straturile cântecului cu părți noi. Adăugați orice sunet din înregistrările existente ca sunete noi și mapați la controlerele MIDI/MPE și la taste pentru reînregistrare.
 • Experimentați cu o gamă largă de efecte audio dinamice și creative - aplicați după înregistrare sau controlați efectele prin MIDI în timp real: rotiți un buton pentru a aplica corecția înălțimii vocii sau ajustați modularea cu mâinile folosind MPE, pentru o expresie supremă. ieșire.
 • Găsiți-vă sunetul unic creând combo-uri de efecte și sunet - trageți și plasați alegerea de efecte și mostre unul pe celălalt și deveniți adânc și murdar cu creativitatea dvs.
 • Benzile de automatizare cu coduri de culoare - se aplică notelor, grupurilor de note și regiunilor de timp. Controlați cu ușurință toate efectele și nivelurile de sunet în timp.
 • Extrage instrumentele VST3 - extrage și stochează orice presetare VST3 în panoul de sunet, gata de înregistrare.
 • Vizualizați numele notelor pe rola de pian - vedeți notele pe măsură ce capul de redare se mișcă prin fiecare tastă. Excelent pentru analiza performanțelor existente!
 • Păstrați-vă ideile atunci când nu înregistrați - stocate ca Clipuri de antrenament în cazul în care uitați să apăsați înregistrare când vă aflați într-o stare de flux creativ!
 • UI și panouri personalizabile - panouri reglabile care pot fi deschise, restrânse sau repoziționate în partea stângă sau dreaptă a ecranului.
 • Include instrumente alese manual, percuție, SFX și bucle - începeți cu aceste sunete, disponibile din panoul de sunet.
 • Conectați-vă fără probleme la DAW-ul dvs. existent - cu plug-in-urile VST/ARA și AAX incluse. 

RipX DeepCreate vine la pachet cu modulul premiat DeepRemix. Supliment pentru modulul pro DeepAudio pentru editare audio de precizie și instrumente de curățare. Pentru o sumă suplimentară de 99 USD/79 GBP/85 EUR , obțineți versiunea completă a Audioshop (inclusiv instrumente precum Editorul Unpitched, Editorul armonic și Clonarea), efecte de curățare și reparare , plus RipScripts (creați-vă propriile instrumente).

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare